vidaXL 240969

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

vidaXL Șezlong de masaj, alb, piele ecologică (240969)

1 278,63 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com
 

VidaXL Șezlong de masaj, piele artificială, alb (240969)

1 404,00 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
izocor.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 278,63 RON

Descrierea produsului
Un masaj bun vă poate revitaliza întregul corp și vă va face să vă simțiți relaxați și împrospătați în câteva minute. Acest scaun de masaj de înaltă calitate are un stil contemporan și va aduce un aer modern în spațiul de locuit și chiar la birou. Este proiectat ergonomic pentru a vă oferi o relaxare completă după o zi plină la lucru. Datorită șezutului și spătarului cu căptușeală groasă, acest scaun de masaj vă va oferi un confort optim pentru corpul obosit. Echipat cu 2 bare de susținere din metal, acest fotoliu de masaj dispune de o stabilitate excelentă. Acest scaun funcțional include 5 moduri și 8 puncte de masaj pentru a vă relaxa umerii, spatele, posteriorul și picioarele. Funcția de încălzire vă va încălzi corpul și va ajuta la eliberarea tensiunii de peste tot, ceea ce va îmbunătăți efectul masajului.
Tapițat cu imitație de piele lucioasă, acest fotoliu de masaj este ușor de curățat. Este inclusă o telecomandă accesibilă, care poate fi ușor depozitată în buzunarul lateral al acestui scaun de masaj fabulos. Este ușor de asamblat cu accesoriile de montare incluse. Rețineți: Produsul are un conector USB, iar adaptorul USB nu este inclus.
  • Culoare: Alb
  • Dimensiuni totale: 51 x 155 x 73 cm (l x ad. x î)
  • Bare de susținere din oțel inoxidabil : Φ 5 cm
  • Puncte de masaj: 8
  • Cinci moduri de masaj cu funcție de încălzire
  • Telecomandă inclusă
  • Material: Bumbac: 5%, Poliester: 15%, Poliuretan: 10%, PVC: 70%


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.